Oct 7, 2020, 9:46 AM

Риза от коприва 

  Poetry
215 1 0

Не идвай
да довършим онзи разгвор
очи в очи!

 

Така ни е красиво!

 

Говорим си,
а всеки свил
в душата си унилост.

 

Не идвай и не ме кани
в дома си!

Със коприва
разцъфнала ще ме дари
съдбата милостива.

Ще си ушия ризата
с едно крило на лебед.
ще отлетя,
а всеки ден
към теб то ще ме тегли.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??