Oct 7, 2023, 8:51 AM

Родена съм 

  Poetry » Love
146 0 0

       

      Родена съм

 

Родена съм да те обичам,

да бъдеш в моята душа.         

Родена съм да те наричам

със най-красиви имена.

 

Родена съм да бъда твоя,

в сърцето да те нося аз

и всяка вечер, само моя,

да те сънувам в нощен час.

 

Родена съм от слънчева усмивка

и от прекрасната зора,

на вятъра от нежната целувка

и от небесната дъга.

 

Родена съм с едно очарование,

родена съм с душата на дете.

Обичам те дори от разстояние,

изпяла обич в стихове.

              Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??