Apr 13, 2011, 8:39 PM

Родина 

  Poetry » Landscape
753 0 1

              Нашата родина мила в  своите обятия ме скрила.

           Радвам се, че съм при нея и завинаги ще  бъда в нея.

           Нейните сезони, цветни кат бонбони,

           радват ни в захлас и се смеят  с много ситен и красив глас.  

 

          Те са пролет, лято, есен, зима.

           Пролетта е цветна, лятото е топло,

           Есента красива, зимата е снежна като  ледена одежда.                   

© Бианка Патаринска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • тожа са думи на един истински патриот много ми хареса продължаваи да пишеш само такива хубави стихове
    поздрави
Random works
: ??:??