Oct 21, 2015, 6:44 PM

Родина 

  Poetry » Love
280 0 0

Обичам те, моя родино,
дори в сиви мрачни дни,
дори сърцето ми да се бе свило
ще те обичам винаги!

Че няма нищо на света по-мило

от дните в родните земи,
където с влага и мухал се пропило
това за което милееш ти.

Загърбил родните балкани, 

загърбил собствения род, 

един приятел ли не ти остави

животът че му тури гроб!

© Трубадур Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??