Nov 12, 2015, 9:32 PM

Родна реч 

  Poetry » Civilian
377 0 0

Каква красота от теб струи,

о, реч на нашите деди -

на Вазов и борците за свобода -

нека тачи те народа!

 

Ти си нашият език,

за теб гинал е родният войник,

че откликвал е на народния зов -

на теб, реч прекрасна, от любов.

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??