May 3, 2011, 8:04 PM

Рожби мои 

  Poetry » Other
518 0 1

 

 

       Във безсънни нощи сте родени,

       кърмени със горест

       и тъга.

       Пили от сълзите ми солени,

       всичко разкажете вий сега.

 

       Рожби мои, стихове крилати,

       пускам ви

       във неизвестността.

       Ако сте приети и познати,

       благосклонен бил е с вас света.

 

       Честни и правдиви все бъдете,

       мои скъпи

       и добри деца!

       С обичта си хората дарете,

       стопляйте човешките сърца!

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??