Посветено на рождения ден на един много специален за мен човек!
В деня на твоето Рождение,
получил си Благословение...
И спуснат от Всемира Ангел бял
пред Бог свещена клетва дал
да те закриля, учи, вдъхновява,
за изпитанията сили да ти дава;
интуитивно получавайки насока,
да ти показва вярната посока;
да те изпълва с мъдрост, вяра и любов –
достоен да си за живота нов!
© Христина Мандаджиева All rights reserved.