18 авг. 2010 г., 19:31

Рожден Ден 

  Поэзия
693 0 1

Посветено на рождения ден на един много специален за мен човек!



В деня на твоето Рождение,

получил си Благословение...

И спуснат от Всемира Ангел бял

пред Бог свещена клетва дал

да те закриля, учи, вдъхновява,

за изпитанията сили да ти дава;

интуитивно получавайки насока,

да ти показва вярната посока;

да те изпълва с мъдрост, вяра и любов –

достоен да си за живота нов!

© Христина Мандаджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??