Sep 20, 2006, 10:07 PM

Рожден ден 

  Poetry
2200 1 1



Говориш ли със призраци понякога,
   прескачайки натрупания пясък?
Замисляш ли се с него за Промяната,
   подхвърляйки си стихчета наум?
И след това да виждаш русокоси...
И след това в лицето ти да духа...

Живея много
   и мъничко се смея:
Накрая всичко ще умре със мен.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??