Dec 17, 2012, 10:34 AM

Романтични утопии 

  Poetry » Love
643 0 2

Потапям се в романтичните утопии на нощта
и жадно изпивам с очи тъмнината…
Клепачи отпускам и сграбчвам съня,
както сграбчвах някога твоето тяло.

 

Съжалявам, сгреших, че в съня си те пуснах.
Без да питам, реших, че без теб ще е скучно.
И помислих, че ти в своя свят ме желаеш,
но днес виждам, уви, той на мен не ухае.

 

Аромат на канела и дъх на кафе
на леглото до мен тази нощ се разливат.
На прозореца нежното бяло перде
ще ме пази и от теб ще ме скрива.



© Десислава Живкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??