"Романтика"
Обещания не търся,
за какво и за кога?
През годините ли станах мъдра,
че ме радва само днес-сега?
Чуй, цветя не са ми никак нужни
и шампанско в чаши от кристал.
Да, жена съм, ала станаха ми чужди
тези сметки - "кой, какво е дал?".
Моята романтика е друга -
кецове, звезди и бира.
Неподправената тръпка, че сме тука,
а от утре... чужда или твоя мила.
© Пенка Николова All rights reserved.