Jul 25, 2005, 12:10 AM

Ромео и Жулиета 

  Poetry
1011 0 2

 

                            

Сънища безсънни

в нощи безлунни,

любовната отвара

сее поквара.

Обич и омраза

в лабиринт от страсти.

Кой не те охули,

като в Шекспирова драма?

Като в Шекспирова драма

кой не те охули?

В лабиринт от страсти,

обич и омраза.

Сее поквара

любовната отвара,

в нощи безлунни

и сънища безсънни.


                                        Писано   в края на 2004та

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Светославе, това е стихотворение! Май много на сериозно гледаш на нещата...
  • А дано
Random works
: ??:??