Сънища безсънни
в нощи безлунни,
любовната отвара
сее поквара.
Обич и омраза
в лабиринт от страсти.
Кой не те охули,
като в Шекспирова драма?
Като в Шекспирова драма
кой не те охули?
В лабиринт от страсти,
обич и омраза.
Сее поквара
любовната отвара,
в нощи безлунни
и сънища безсънни.
Писано в края на 2004та
© Деси Все права защищены