Mar 6, 2024, 8:24 PM  

Ротацията 

  Poetry » Humour
293 0 0

Циркът в политиката ни забавлява,

заменят промяната, що продължава!

Жирафът шеф след плъха ще става,

дърлят се за дробчета в тая държава!

 

От Пиринския край тя пристигна,

зайчарникът ще наследи сапуна,

нас никой не може да ни стигне,

разиграват народа кат маймуна!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??