Небето в синьо ме прегръща,
играе вятърът с мойте коси!
- А мойта стая все една и съща,
облята още в розови мечти!
На шкафчето тефтера слагам
и в него пиша за любов.
До него плюшена играчка,
прегръщам я за лека нощ!
Обичам кратки мигове самота,
говоря в тях със своята душа!
Разпитвам кога, какво, къде
задъхано спряло е в едно сърце!
© Дива Самодива All rights reserved.