Apr 10, 2010, 9:49 PM

Ряп концерт 

  Poetry » For kids
762 0 17

Ще гостува в тъмна дупка горска

черна ряпър група средноморска.

Ще забият черен ряп

с много ритъм и заряд.

Песен явно няма да се чува,

ала публиката ще лудува.

Думите са забранени за децата,

скриха ги горките вдън гората.

Ряп солистът с тъмни очила

ще нарежда люто,

ъ, ъ, най-солените слова.

Бърза помощ вън ще чака,

публиката е готова за атака.

Ряпарът в текста щял да спомене:

- Зеленчуци , който не яде, ъ, ъ,

той голям... не ще да порасте.

Да си хапнат ще се спуснат феновете здрави.

Как ли ряпата с проблема ще се справи?!

Вчера дядо Бухльо пък напук

се извика от вековен бук:

- Чуйте, музикант от ряпа не излиза.

Ряпър във гората да не влиза!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??