Ще гостува в тъмна дупка горска
черна ряпър група средноморска.
Ще забият черен ряп
с много ритъм и заряд.
Песен явно няма да се чува,
ала публиката ще лудува.
Думите са забранени за децата,
скриха ги горките вдън гората.
Ряп солистът с тъмни очила
ще нарежда люто,
ъ, ъ, най-солените слова.
Бърза помощ вън ще чака,
публиката е готова за атака.
Ряпарът в текста щял да спомене:
- Зеленчуци , който не яде, ъ, ъ,
той голям... не ще да порасте.
Да си хапнат ще се спуснат феновете здрави.
Как ли ряпата с проблема ще се справи?!
Вчера дядо Бухльо пък напук
се извика от вековен бук:
- Чуйте, музикант от ряпа не излиза.
Ряпър във гората да не влиза!
© Иван Иванов Todos los derechos reservados