Dec 7, 2008, 8:47 AM

ръце 

  Poetry » Love
659 0 6

така прегръща

едно сигурно

и силно

като че ли може

да те хване точно

когато падаш

а тогава най-важно

е да те държат

 

 

така прегръща

едно сигурно

и топло

когато не знаеш

кой си

къде си

и за какво по дяволите

става въпрос

 

 

ето тогава си казвам

той е с ръце

като

корени

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??