Jul 2, 2016, 11:52 PM

Ръцете ти 

  Poetry » Love
284 0 1

Ръцете ти

 

Друга чакала ли те е така, да се върнеш?

Ала без да те гледа в ръцете.

С тях, жадувайки я, да я прегърнеш,

от умора треперещи двете?

 

Разкажи ми за нея. Не можеш?

Може би, такава няма-

да не иска от теб невъзможното,

като мен да обича, за двама?

 

Да я галиш със тях- загрубели

от мазоли. От грижи очукани.

А тя, с устните си побелели,

ги целува. Солени, напукани?

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??