Отидох с баба на седянка.
Аз мислех си:
- Ще поседиме със съседите на сянка.
А то работихме до мръкване задружно,
да питате дали ми беше трудно,
не е нужно.
Стопаните накрая ни гостиха,
изпяхме всички песен тиха.
© Иван Иванов All rights reserved.