Jan 14, 2008, 8:57 PM

С черни устни 

  Poetry » Love
601 0 3
 

05.10.2007

С устни черни нощта ме погали
и аз потънах в сладък сън.
С устни черни нощта ме погали
и се отдадох на жадуван блян.

В съня ми беше топла утрин,
в съня ми беше светъл ден,
събудих се на следващата сутрин
и ти беше там - до мен.

Отново с черни устни гали ме нощта
и пак отдавам се на онзи сън,
в който двама срещаме деня,
в който се обичаме дори на сън...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??