С друга
Разбрах, че си сега
с приятелка добра.
Как бързо ме забрави
и спомените ни удави.
Болката сърцето ми разби,
а сега сякаш въже ме души.
Трудно е да те забравя,
опитвам се мъката да удавя.
Но това, че си с приятелката ми
цялата ме изгори.
Треперя, цялата се треса,
старая се новото да понеса.
Ти наказваш ме знам,
но удар бе това голям.
Дано времето го намали,
но нещо в мене ти унищожи.
© Дивата All rights reserved.