Jun 15, 2008, 11:39 AM

С езиче :) 

  Poetry » Love
867 0 2
Ах , мое огнено момиче!
Тази нощ рискувах...
Да те погаля нежно с езиче...
Грозно ли ти звучи, мое момиче?

Ах, не мога да играя повече на думи...
съблечи се...
Ти, мое нежно момиче...
Грозно ли звучи: "съблечи се"!

Усещаш ли моите ловки ръце те събличат?
Май се страхуваш да обичаш?
Може би чакаш да те докосна с езиче,
мое малко, нежно момиче?

Това "езиче" малко не ми звучи добре, но айде... (смейте се на воля)

© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??