May 26, 2015, 9:53 PM  

С жабока квака отначало 

  Poetry
574 0 1

Цигарата допушвам
и си тръгвам
повиках си такси,
отдавна чака.
Вратата е отворена,
не бързай.
Щом настояваш,
ключът е на масата.
Обърнах се неволно
и ти смигнах,
завесите ми спусна театрално.
Аз нещо не разбрах:
- Бакшиш, кажи ми?
За сбогом ли принцеската помаха
или с жабока искаше да квакат отначало.

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??