26 may 2015, 21:53  

С жабока квака отначало 

  Poesía
575 0 1

Цигарата допушвам
и си тръгвам
повиках си такси,
отдавна чака.
Вратата е отворена,
не бързай.
Щом настояваш,
ключът е на масата.
Обърнах се неволно
и ти смигнах,
завесите ми спусна театрално.
Аз нещо не разбрах:
- Бакшиш, кажи ми?
За сбогом ли принцеската помаха
или с жабока искаше да квакат отначало.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??