Сега е време за обичане...
Обича ли се в късна нощ
и в самота от ново вричане...?
Да се обича е разкош!
Разкош с покритие от нямане.
От нямане на имена,
от девалвиралите блянове,
от сумрачната светлина...
И от пътеките пребродени
за сетния - безброен път,
където свършва всяко ходене
във дулото на кръстопът.
От черната вода - дъждовната,
отпиваш капки в късна нощ
и блус с магията на словото
е твоят призрачен разкош!
© Младен Мисана All rights reserved.
Поздрави, Младен.