Dec 10, 2009, 10:37 AM

С много лица 

  Poetry » Love
491 0 0

С теб много превъплъщения имах -
ученичка, приятелка, жена.
С тези роли живях,
за да запазя жива любовта.

В нощите с теб бях всеотдайна жена,
а пред другите - достойна ученичка.
Опитах се да ти бъда приятелка,
но за друго копнееше моята душичка.

Поисках любов от тебе,
знаейки, че е невъзможно.
Но ти не я даде на мене,
сърцето простена недоволно.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??