Jan 10, 2023, 12:42 PM

С обич да си жив… 

  Poetry » Other
768 1 2

Ти трябва да възкръснеш с дух и песни.

Когато Бог ми светне в бащин дом.

И трябва да блестиш над всички с честност.

Над твои земни смъртности и стон.

 

Ти трябва да простиш на мен и батко.

А сетне да сновеш и бдиш в Съня.

О, трябва да се взреш с очи към място.

На твоя стол седи и плаче тя.

 

Аз искам да пламтиш за мама с вечност.

Но после да си тръгнеш в прах от дим.

И с обич да си жив у мен и детство.

Ти, моят дядо, най-добър и фин.

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??