Feb 20, 2009, 2:55 PM

С теб 

  Poetry » Love
775 1 0
С теб сме две искрящи слънца
на измислена млада планета
изгряващи от плаващи чудеса
с нестихващо проблясваща комета


С теб сме две сияйни лица
в ежедневната скука и суета
намиращи се с ясна прямота
разливащи нежност безчетна


С теб сме две  невинни души
в астралния полет на века
намерили се в безбрежни мечти
и налучкващи пътя полека


С теб сме две кристални сълзи
от незнайна отминала мъка
разливащи се в  странни размисли
и потапящи се в чужда несрета


С теб сме две туптящи сърца
на вълшебно изваяни романтики
оживели при  насрещната съдба
и не можещи да разберат къде са 


С теб сме  две реални мечти
превзели границата на Нета
намерили се в неми странности
и почувствали всичко за човека


С теб сме две дълбоки следи
оставили диря при първа среща
усмихващи се и поели с искри
неразбиращи околните и стреса


С теб сме две ярки искри
пламнали при първи допир
изгряващи от далечни  звезди
с пробляскващи  вълшебени сапфири


С теб сме две неземни луни
на космично измислена планета
надничащи любопитни отстрани
светещи безспирно и непредвзето

© Биляна Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??