Dec 27, 2012, 12:08 AM

С теб 

  Poetry » Erotic
1853 2 0

      С теб виното никога не е горчало,               
      по горещите ти устни усещам сладкия му вкус,   
      и сърцето с никой друг така не е туптяло
      от начина, по който ме желаеш като луд.

     
      С теб сякаш всичко е за пръв път,
      караш ме да се чувствам истинска жена,
      щом започнеш тялото ми да докосваш,
      преобръщаш ми света.

 

      Какво се случи,
      че така със тебе полудяхме,
      часове наред се любим без да спрем,
      да те искам потен, луд и грешен,
      и навсякъде по мен...
     
      Умора нямаш 

      и не спираш 
      по тялото ми любовни ласки да редиш,

      но от всичко най-обичам
      с теб един до други да заспим.     

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??