Apr 7, 2013, 10:12 AM

С теб 

  Poetry » Love
686 0 0

Откакто съм с теб животът е по-различен, 

по-добър, по-светъл, по-нетипичен, 

но е хубав и сякаш ставам по-мила,

спокойна, сякаш ми даваш особена сила...

 

Сила да се справя с всичко и всеки, 

да се усмихвам отново и да се веселя, 

сякаш тревогите няма да продължат навеки, 

сякаш с теб мога да бъда нежна и да трептя.

 

Сякаш може да ме оставиш да бъда жена -

нежна, уязвима и грижовна, добра, 

сякаш се грижиш за мен сега

и ми позволяваш да разцъфтя.

 

С теб ми е хубаво, няма спор, 

щастлива съм и ми харесваш 

и се надявам да не ти давам отпор

и когато се уплаша, пак да ме харесваш.

 

Всъщност аз не се страхувам от теб, 

а от миналото зад гърба си, 

с теб ми е мило и сладко като мед

и ще се радвам с теб да споделя сладостта си!

© Диляна Станкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??