Dec 12, 2007, 2:40 PM

С теб  

  Poetry » Love
899 0 4

Нощта пулсира от въздишки,

дъхът ни пари от страстта,

жадуват устните целувки,

ръцете нямят мира, бродейки

по потните тела.

Блаженство е да чувствам с тебе

 всеки допир и музика пълзи по наште  

сетива. Нощта е кратка за желаните

постъпки, а утрото в очите ни се буди

с любовта...

© Меги Ризова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??