Sep 5, 2007, 8:37 PM

С теб съм 

  Poetry
872 0 1
Както само въздухът те гали
и слънцето те нежно пак целува,
любовта ми огън ще разпали
и пожар в сърцето ще бушува.

Когато е студено ще те стопля,
ще те подслоня, когато завали
и всеки път душата ти ще топля,
дорде от топлината й те заболи.

Когато спя ще те сънувам,
за да не те забравя и за миг
и твоя образ ще рисувам,
винаги да помня твоя лик.

© Даниела Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??