Ще събера цветя красиви,
в косите мои ще ги потопя
и с тебе двамата - щастливи -
ще слеем се със цветната дъга.
Червеното ще бъде любовта ни,
а жълтото - магията във нас.
Зеленото - надеждите в деня ни,
а синьото - шептящият ни глас.
В прегръдка цветовете ще се сливат,
огрявани от жарка топлина
и дъжд да има с нас ще се прелива,
ще грее в нас едничка любовта.
© Ивелина Цветкова All rights reserved.
светло и красиво стана в душата ми...
с обич, мила Ивелина.