Aug 3, 2017, 10:54 AM

Сам 

  Poetry » Love
342 0 1

Сам
С.Л.

Поглед прозрачен,
и бледи души.
Море от хора,
самотни тълпи.
И пак е захвърлен.
Отхвърлен в нощта.
Той гледа объркан,
обвит в тъга.

© Spas luchev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А може би той сам си е заслужил това
Random works
: ??:??