Apr 6, 2007, 2:20 PM

Сам си?! 

  Poetry
638 0 2

Сам си?!
Боляло...
И мен ме боля!
Сам си?!
Кървиш,
а нямаш рана.
Сам си?!
Молиш за помощ,
не ти...
душата ти моли!
Сам си?!
гориш, а огън няма.
Сам си?!
Пусто било,
по-пусто
от самата пустиня.
Сам си?!
Тръгнала си любовта?
Ти я прогони!
Сам си?!
Неловко, нали?

© Симона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??