6.04.2007 г., 14:20 ч.

Сам си?! 

  Поезия
639 0 2

Сам си?!
Боляло...
И мен ме боля!
Сам си?!
Кървиш,
а нямаш рана.
Сам си?!
Молиш за помощ,
не ти...
душата ти моли!
Сам си?!
гориш, а огън няма.
Сам си?!
Пусто било,
по-пусто
от самата пустиня.
Сам си?!
Тръгнала си любовта?
Ти я прогони!
Сам си?!
Неловко, нали?

© Симона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??