May 27, 2007, 7:44 PM

Сама 

  Poetry
1160 0 13

Сама

 

„Обичам те” - прошепна тишината

и ме прегърна с пламнали очи.

 

„Обичам те” - продума самотата

и ме обгърна с нежни й лъчи.

 

„Обичам те”- нарече ме луната,

и с еднаквост сива ме дари.

 

„Обичам те”- кълнеше се душата,

а глухи бяха твоите уши.

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??