Sep 8, 2006, 12:48 AM

сама 

  Poetry
684 0 3
Сама
Един ден той ме остави
на пътя сама.
Аз дълго гледах след него
и исках да извикам:
- Ела!
Край мене минаваха хора с непознати лица,
а едно момченце се спря и попита:
-Какичко, защо си сама?
Удар сякяш получих. Сърцето ми
лудо заби, а малкия чакаше отговор,
от очите му радост струи...
Преглътнах сълзите горчиви, изправих
гордо глава, погалих момченцето мило
и тръгнах в живота    
 сама!

© Йолина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??