Apr 25, 2009, 9:54 PM

Сама 

  Poetry
480 0 0

Когато си с мен, аз съм щастлива,
ти отиде при другата, аз ти простих,
но уби моята силна надежда,
че с теб ще съм завинаги.

Сега отново съм сама,
не разбирам защо се получава така,
постоянно в мойте очи сълзи да има
и болката сърцето ми да пронизва.

Ти до мене беше, слънцето в сърцето ми печеше,
но ти си замина и остана само страданието ми, 
и ето, ще дойде ден, когато ти ще повярваш в мен,
и в любовта ми. {} Бичам тъъъ !!! {}

© Джулияна Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??