Aug 2, 2011, 7:59 PM

Само черно и бяло 

  Poetry » Love
663 0 0

Само бяло и черно

Кажи, че ми се доверяваш,
че не криеш нищо от мен, 
кажи, че не ме лъжеш,
че ми споделяш целия ти ден!

Кажи ми го в очите,
да знам, че не лъжеш,
че вярваш с мен в мечтите!

След себе си оставаш следи,
наранена аз ги научавам, 
неща за вече разбитите мечти!

Вече ми писна
с теб да си говоря, 
искам бутон, за да натисна
ПРЕДАВАМ СЕ!

Защо си с мен още,
за да ме нараняваш!?
Това ли желаеш...
 
Искам да се изправиш
и да ми кажеш истината,
не ме лъжи повече.

Казват ми, че трябва да науча още,
защото засега виждам

Само черно и бяло!


© Ваня Накова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??