Oct 9, 2008, 8:59 PM

Само исках да ме обичаш 

  Poetry » Love
666 0 0

Само исках да ме обичаш

Не исках във вярност да се вричаш,
макар твоя да бях в свойта душа.
Стигаше ми - казваше, че ме обичаш
и бях най-щастлива на света.

Още ли съм твоето момиче?
Истината искам да зная сега.
От чувствата към мен ли се отричаш
и затова ме оставяш сама?

Цяло лято ме караш да страдам,
да те чувам само в съня,
там да те прегръщам и да вярвам,
че точно ти си моята мечта.

Ако си искал да ми отмъстиш
за нещо, то напрàви го, мили.
Знаеш ли, за едно не грешиш -
красивите плодове отвътре са гнили.

Може за мен да не си роден,
но това пренебрежение не заслужавах.
Някога имал ли си чувства към мен
или аз така си въобразявах?

Аз само исках да ме обичаш...
да бъда твоя любяща жена
и че си с мен да не отричаш...
да ти дам своята душа...

Но ти не я искаш явно,
без мен не изпитваш самота...
Любовта ми се изпари, макар бавно...
Знай - друга не ще те обича така!


© Мирела Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??