Nov 23, 2008, 9:39 PM

Само недей... 

  Poetry
880 0 33

Само недей

да тъгуваш-

ми каза.

Не мирише на сняг.

Аз на тебе ухая...

Тенекиено петле

на покрива

на душата ми си.

А аз...те събудих...

Разбрах го,

когато

се смееше само за мен

и прибираше

нощ във очите си.

Аз се загубвах

във мрака ти...

Недей да тъгуваш

-ми каза.

И заплака...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??