Скрий ме в силните си длани.
Затвори очите ми. Сега.
Да усещам само топлина.
И сгушена в съня си да летя.
Прегърни ме…
Имам нужда да съм твоя.
В ръцете ти да се родя звезда.
Да огрея пътя, който дълго чаках.
Обичай ме…
Аз нямам много! Само нужното.
Но вярвам още, че си струва
в очите ти завинаги да се изгубя.
© Радка Иванова All rights reserved.
имаш всичко...Радка, сърдечен поздрав.