3.02.2012 г., 23:11 ч.

Само нужното. 

  Поезия
600 0 4


 

Скрий ме в силните си длани.

Затвори очите ми. Сега.

Да усещам само топлина.

И сгушена в съня си да летя.

 

Прегърни ме…

Имам нужда да съм твоя.

В ръцете ти да се родя звезда.

Да огрея пътя, който дълго чаках.

 

Обичай ме…

Аз нямам много! Само нужното.

Но вярвам още, че си струва

в очите ти завинаги да се изгубя.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??