Feb 7, 2006, 10:19 PM

Само привидно 

  Poetry
791 0 0
Искам да не мисля за твоите очи,
искам да не си спомням целувките ти,
и страстта, с която ме прегръщаше!

Искам да забравя погледът ти,
и вече да не ме изгарят устните ти!

Привидно всичко се върти около твоето лице,
но знай, че аз обичам твоята душа и доброта...
Но ти трябва да го знаеш по - добре,
защото в теб живее моето СЪРЦЕ!!!

© Симона Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??