Mar 21, 2011, 11:18 AM

Само ти... 

  Poetry
1280 0 24

Не сваляй дрехите, тъга –

такава те обичам

с воала на една вина

и с накити от истини...

 

Не дърпай струните, тъга,

на Спомена разстроен...

Само ти пееш ми в нощта

моята мелодия...

 

Не ми изпивай Радостта

на едри глътки и до дъно...

Не сваляй дрехите, тъга,

преди да съмне...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??