May 4, 2015, 11:57 PM

Само в светлината на нощта... 

  Poetry » Love
442 0 1

САМО В СВЕТЛИНАТА НА НОЩТА…


Само в светлината на нощта

виждам някои неща.

Улиците - обляни в

призрачна светлина,

в мен растат спомени

като цветя.

 

Спомени за минали любови,

и залези, изпратени

със сълзи.

И мисли, като в кафез

затворени,

в дълбините на нощта.

 

Само в дълбините на нощта

и под благодатните капки на дъжда

зреят в нас някои неща.

Рани, навяващи мъки съдбовни

пълни с отровата на мъки любовни…

 

Само в светлината на нощта,

си спомням някои неща.

И под черни небосводи

търся изцерение,

а мен - спомени,

кървави цветя…


Кирил Г. И.

 

02.05.2015 г.-към полунощ

© Кирил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Безспорно е невероятно време, особено пък за писане (и вдъхновяване)!
Random works
: ??:??