Nov 13, 2008, 8:53 PM

Само в съня. 

  Poetry » Love
595 0 3
Не знаеш, нали?
Вчера видях те,
видях твоите очи,
в дома си прибрах се
и тихо заплаках...
Самотата личи ти.
Зад нежните думи
и искряща усмивка,
зад онази рисунка
на фойерверк... блика
тъга, мисъл - Аз и Света.
Вече знаеш, нали?
Не съм си отишла!
С теб дишам, вървя,
с теб тихо въздишам,
с теб нежно шептя,
с теб любя, стих пиша.
................
Но знаеш, че само
в съня те обичам.

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??