Aug 7, 2023, 8:55 AM

Само за теб 

  Poetry » Love
397 1 2

     

       Само за теб

 

Само за теб изгрява деня,

в очите ми пак гори любовта.

Само за теб са тези мечти,

само сега – отново си ти

с любовта,

с любовта

в моя свят отново носиш светлина…

 

Във синя утрин, във слънчев ден

блести небето, искри за мен

и ангел светъл с крила трепти,

за миг докосва сърцето ми.

 

Нежно за теб във мойто сърце

пъстри цветя ще те милват с ръце.

Нежно за теб ще е звездна нощта,

нежно за теб тя ще скрие деня

с любовта,

с любовта

в моя свят отново носиш светлина…

 

Във синя утрин, във слънчев ден

блести небето, искри за мен

и ангел светъл с крила трепти,

за миг докосва сърцето ми.

 

                  Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??